Team Dogita

Leuk dat je wilt weten wie er achter de schermen van Dogita met veel passie werken om iets te bieden voor onze trouwste en schattigste maatjes, onze bonita Dogita's!

Allereerst is er de Algemeen Directrice: Bibi Dogita, het meesterbrein achter Dogita. Ze is zo'n schatje dat haar baasjes uiteindelijk besloten hebben om te zorgen voor een website dat alleen maar draait om deze cuties!

Bibi woont bij de familie Mans in Zuid Limburg. Dat is een mama (Sylvia), een papa (Patrick) en 5 zusjes (Sarai, Esther, Naomi, Tirsa en Floortje) die allemaal dolgek op Bibi zijn. Bibi is eigenlijk een beetje de cutie van het gezin.

En dat betekende dat haar zusjes vonden dat Bibi er minstens net zo fashionable, cute, bling en hip mocht uitzien. Ze is immers absoluut de knapste van alle Mansjes, en dat verdiende een hele leuke shop waar al haar vriendjes naar hartelust kunnen shoppen!

We hopen dus dat jij er net zo veel plezier aan zult beleven als wij.

- XXX -

Bibi en haar team

Dogita kun je vinden in het Carbon 6 gebouw in Heerlen (het oude CBS gebouw). We proberen zo goed mogelijk aan te geven welke maat je kunt kiezen, maar als je een product wilt komen bekijken en proberen kan dat natuurlijk! Neem dan gerust contact met ons op.

Je kunt ons bellen op werkdagen vanaf 9u tot 21u op: +31452041060

Je kunt ons natuurlijk ook een mailtje sturen via: bibi@dogita.nl

We zouden het leuk vinden als jij jouw liefde voor jouw cutie met ons wilt delen. Stuur ons gerust een cutie foto via mail, zodat wij die kunnen delen via Instagram en Facebook.

Nou, veel plezier in de wereld van Dogita, het wereldje speciaal voor al onze bonita Dogita's!